sobiemir Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Brawo Adam, chyba pierwszy UN na forum! Mój będzie drugi, właśnie powstaje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Brawo Adam, chyba pierwszy UN na forum! Mój będzie drugi, właśnie powstaje :] To mój 3 w" szpitalnych "barwach bo do takowegomam zamiar zrobic ale nie Mi26 tylkotroszke inny ,ale to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ma-śmigło ogonowe:) mikolaj, to tez sie nazywa wirnik -ogonowy, cos takiego jak smiglo w smiglowcu nie wystepuje. wiem ze jestes jeszcze wiekszym maniakiem lotnictwa, ale nie masz racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Wg oficjalnej terminologii używanej w Siłach Powietrznych, LMW i LWL-śmigło ogonowe oraz wirnik nośny. Żadne inne formy nie są dopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 dioramka po prostu cud malina, przy okazji skąd wytrzasnąłeś tego Defanderka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Wg oficjalnej terminologii używanej w Siłach Powietrznych, LMW i LWL-śmigło ogonowe oraz wirnik nośny. Żadne inne formy nie są dopuszczalne. okej,dzieki, rozwiazales spor, to ja nie mialem racji, mikolaj przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Może szczegóły zewnętrzne zdążyłeś zobaczyć na tym filmie ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek97 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Co tu dużo mówić... po prostu SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi