klaymen Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Przedstawiam model wykonanego od podstaw transportera opancerzonego. Jest to całkowicie wymyślony pojazd. W założeniu będzie podwieszony pod samolotem-transportowcem, w stylu promu z "Obcego2". Te cztery bolce na dachu to właśnie zaczepy. Relację z budowy można zobaczyć tutaj. Model powstał w ramach projektu "Scratch and Uglies" na forum Galaxy Kits. Zdjęcia robiłem w kilku różnych miejscach, przy różnym oświetleniu i wybrałem najlepsze. Kolory najlepiej są oddane na dwóch środkowych zdjęciach w dolnym rzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Ładniutki no i w 'jedynej słusznej skali' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 super, bedzo pomyslowe kamo.musisz mu tylko nadac jakas nazwe wlasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Widziałem go na żywo i aż wierzyć się nie chce że to takie maleństwo. Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi