klaymen Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Przedstawiam model wykonanego od podstaw transportera opancerzonego. Jest to całkowicie wymyślony pojazd. W założeniu będzie podwieszony pod samolotem-transportowcem, w stylu promu z "Obcego2". Te cztery bolce na dachu to właśnie zaczepy. Relację z budowy można zobaczyć tutaj. Model powstał w ramach projektu "Scratch and Uglies" na forum Galaxy Kits. Zdjęcia robiłem w kilku różnych miejscach, przy różnym oświetleniu i wybrałem najlepsze. Kolory najlepiej są oddane na dwóch środkowych zdjęciach w dolnym rzędzie. Cytuj
Skinn3r Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Ładniutki no i w 'jedynej słusznej skali' Cytuj
dweler Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 super, bedzo pomyslowe kamo.musisz mu tylko nadac jakas nazwe wlasna Cytuj
artoor_k Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 Widziałem go na żywo i aż wierzyć się nie chce że to takie maleństwo. Świetny model Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi