kubisz Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Model przedstawia dopancerzoną wersję M1038 HMMWV Cargo/Troop Carrier, używaną przez US Marines w 2003 roku w Iraku. Jako baza posłużył zestaw Academy (13405) M998 IED Gun Truck. Waloryzacje to: - żywiczne koła Blast Models, - żywiczne fotele MIG Productions, - żywiczne radio SINCGARS Pro Art Models, - zapinki maski, klapa bagażnika, wysoki komin i wysoki chwyt powietrza z Tamiyi, - kilka elementów fototrawionych Eduarda (siatka na kominie, elementy na i przy klapie bagażnika). Tobołki pochodzą z zestawów Legend Productions, Armorscale i Tamiya. Zdjęcie - inspiracja: WARSZTAT Zapraszam do obejrzenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit M-ce Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Się mi podoba. Brudzenie go dopieściło. Świetny efekt tobołków, dużo ich i poupychane. Jedyne co mi się nie podoba to plandeka tak sztywno zwisająca po bokach. A tak to jak pisałem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Kurcze te wasze Hummery naprawdę robią wrażenie. Zawsze miałem ochotę zrobić sobie jednego, ale trochę boję się za niego brać, bo z moją dość słabą wiedzą na pewno będzie dość mocno odstawał od waszych maszynek. Szczególnie taki właśnie obładowany HMMWV prezentuje się świetnie. Tak właśnie powinny wyglądać modele frontowych pojazdów. Te graty dodają mu wiele życia. Gratuluję! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit M-ce Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Kornik69 - po to jest forum tego typu, że jak składasz pojazd to ci chłopaki bądź dziewczyny pomogą, udzielą wskazówek itp. Także nie ma co się bać tylko działać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Przemyślę całą sprawę i gdy zdecyduję się na jakąś wersję to na pewno poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi