Baldigozz Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczelam od kol jezdnych i napinajacych. Wszystkie maja slad po formie, w ktorej zostaly odlane, wiec musialam je oszlifowac. Koła w naturze też miały taki ślad po formie przynajmniej przez jakiś czas zanim się nie wytarł. Blacharka bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 yyyyy.......nie wiem co napisac jestem pod ogromny wrazeniem.....nie poprostu "RISPEKT" dla Ciebie...czekam na dalsza relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Coś się nasza dziewczyna zapomniała w modelowaniu. Już po świetach i czas najwyższy o dalszy ciąg prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Dżoana kiedy zobaczymy dalsze postepy w pracach nad modelem Mala zacheta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 "Złoto dla zuchwałych" TVN ~13.10 To chyba zachęta TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Witam. Coś niesamowitego ,u mnie dziewczyny to sie modelarstwem wcale a wcale nie interesują . Dla mnie to sensacjia. I chyba muszę popracować nad warsztatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Halo Asia, halo Wejherowo- co tam nowego w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Wow wow woow wwoow to mój nowy szczek :P Co tam u Big Joe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Coś cisza w temacie.Szkoda a tak fajnie się zapowiadało.Chyba że wystrzeli już z gotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi