KorniK Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Akceptowalne? Żeby mi tak w 30% wyszło tak akceptowalnie to by był szał że hej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2010 Prace znowu ruszyły, pomalowałem relingi, zrobiłem delikatne zadrapania i wypełniłem otwory w pokładzie Tensocromem Smoke, dało to fajny efekt, po washu powinno wyglądać super. Juro idzie lakier i zaczynamy zabawę z fadingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2010 zaczynamy zabawę z fadingiemA co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2010 Przejścia tonalne, płowienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Ostatnie działania przed sido, z kalek zrobiłem światła pozycyjne , akurat idealnie podeszło trójkolorowe logo Italerii, które znalazłem na jednym z arkusików od helikopterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Łaaadny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2010 Łaaadny będzie Ładny już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 z kalek zrobiłem światła pozycyjne , akurat idealnie podeszło trójkolorowe logo Italerii, które znalazłem na jednym z arkusików od helikopterów. Sprytne! Zanotowałem. Trzymam kciuki za ciąg dalszy. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 z kalek zrobiłem światła pozycyjne , akurat idealnie podeszło trójkolorowe logo Italerii, które znalazłem na jednym z arkusików od helikopterów. Sprytne! Zanotowałem. No, patent niezły, choć jeśli miałbym odpowiednią farbę, to chyba lepiej pomalować... Ale przy braku takowej - pomysł przedni Bardzo mi się podobają przeróbki i waloryzacje kiosku, wyrazy uznania Wiecie, tak patrząc na tę "dłubankę" to mam jedno marzenie - żeby w tej skali (albo "72") zrobili coś z francuskich, włoskich lub brytyjskich podwodniaków, np. klasę U lub V... bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 Malowanie świateł jak najbardziej, mam nawet odpowiednie humbrole tranparentne, ale obawiałem się czy da się to tak wymalować by uzyskać równą linię odcięcia, walec i to jeszcze w tej skali, nie ryzykowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Witam! Obawiam się, że może być już zbyt późno aby owe rendery pomogły twórcy powyższego modelu ale może przysłużą się komu innemu: http://www.ubootwaffe.pl/galeria/grafika-3d/typ-ii/ii-b.html Inne typ II: http://www.ubootwaffe.pl/galeria/grafika-3d/typ-ii.html Jeśli są znane - przepraszam za zaśmiecanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Bardzo fajne grafiki "Dłubanką" nie bardzo się interesuję, więc dopiero teraz zobaczyłem taką wersję ze stanowiskiem flak-u na kiosku - i przyznam, że naszła mnie chęć na zrobienie takowego bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Te grafiki już widziałem Na bazie IIB przy pewnym wkładzie pracy zbudować jeden z tych okrętów chyba też spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Kończę prace malarskie: Wash Wash - wytarty Fading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Liny relingów i anteny zrobione, teraz muszę je pomalować i zrobić izolatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 klasa! lubię aktualizacje w Twoich wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Lutego 2011 Super Moderator Share Napisano 6 Lutego 2011 Liny relingów i anteny zrobioneZ czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Żyłka SOFT 0.10mm, 30m, 1.55kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 klasa! lubię aktualizacje w Twoich wątkach Nie tylko Ty bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki Panowie, z ust takim osób to miód na serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Bardzo podoba mi się cieniowanie ciemnego koloru Kiedy galeria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=77&t=29471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi