dr.Watson Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Witam, oto kolejny skończony modelik. Firma dragon, lufka alu, kilka blaszek. żadnej rewelacji Fotek lepszych nie zrobię, więc nie narzekać tylko konstruktywnie oceniać Malowany aero, farby olej MM. lekkie kurzenie pigmentami. ps. Wiem że kropki zrobiłem ciut za duże :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 fajny. Ale dlaczego on taki zardzewiały ? Ile ten czołg ma lat ? No i przecież płyty pancerne nie rdzewieją raczej pokrywają brunatnym osadem. A poza tym bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Dzięki. co do tej rdzy po błotnikach, to tak jakoś wyszło samo .. Widziałem to u innych i spodobało mi się. Technicznie uważam że jak jest błotnik, to między pancerzem a błotnikiem jest dość miejsca by zbierała się tam woda brud itp.. i tworzy się rdza, gdy błotnik odpada to ukazuje nam się własnie taki "syf" To taka moja teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Model fajny ale te "kropy" ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Wiem, za duże. Muszę okulary chyba zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 czadzior model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Ogólnie bardzo przyzwoity i ciekawie ubrudzony model. Do czego bym się przyczepił to: - kropki, które jak sam zauważyłeś wyszły "trochę" za duże - rdza, która średnio mi się widzi, ale to twój model, a mnie nie wszystko musi podobać - z tego co widzę, to jedna z gąsek lekko lewituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 A która gąska dokładnie? a co z tą rdzą byś poprawił, bo to moje pierwsze że tak powiem z nią doświadczenie na tą skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Witaj Doktorze! No więc lewituje lewa gąsienica. Chyba zęby nie weszły pomiędzy koła, tylko siedzą na nich. Jeśli chodzi o brudzenie, to wygląda świetnie!! A z tymi kropkami jest faktycznie babol... Szkoda, bo byłby to naprawdę świetny model, a tak tylko 4.0 mogę dać. ;) Ale to co jest wielkim plusem, że robisz duże postępy. Tak trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Co do gąski to faktycznie, nie wsunąłem jej, nie zauważyłem, ale to już poprawione za kilka dni, skończę do niego jakąś małą podstaweczkę to wystawię foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 a co z tą rdzą byś poprawił, bo to moje pierwsze że tak powiem z nią doświadczenie na tą skalę Smile Technicznie rdza wygląda dobrze, po prostu nie widzi mi się ona w tym miejscu, ale jak pisałem wyżej, nie wszystko musi mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Witam, kolejna porcja fotek, wiem wiem, mało widac i tak dalej. Ale innych nie dam bo nie mam jak :( Dodałem podstawkę pod model, słup z miniartu, trawa z pędzla, podłoże gips, wikol, pigmenty. Amunicja ma się nijak do modelu, ale dałem po to by było widać czym pojazd strielał Jak zauważyliście zawsze staram się do swoich modeli dodać pociski. Te są od tego właśnie modelu. Były w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Bardzo udany model Tygryska. Malowanie i pozostałe techniki bardzo ładnie wykonane:) Podstawka też niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Dość śmiałe podejście do śladów eksploatacji ale mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Dzięki, z tym mam problem, jak się rozpędzę z obiciami itp... to zatrzymuję się dopiero jak już za dużo tego. Ale powoli, z każdym kolejnym modelem, coraz lepiej. dzięki za komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi