EGONX Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 No ładnie, ładnie .Tak se oglądałem ,no rama czerwona i kabina czerwona będzie się zlewało kolorem, a tu całkiem ciekawy efekt. Podoba mi się. Patrząc na rury wydechowe to silnik musiał dostać ostro po garach. Czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 Dziś dobiegł końca projekt GMC ASTRO 95 Wszystkim kolegom dziękuję za miłe słowa. jak również za słowa krytyki, wszak każde z nich uczy nas czegoś nowego . ASTRO 95 już w dziale GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 No i ludzie mają uwagi do zawiasów/mocowania kabiny - żal, że to wyszło dopiero w galerii, ale na zdjęciach z warsztatu nie było to niestety zbyt widoczne... Przed chwilą zerknąłem sobie jeszcze na fotki oryginałów i wygląda na to, że tam pomiędzy zderzakiem i kabiną jest szczelina tak "na trzy palce"... Z czego może wynikać taka róznica? Pozdrawiam i do usłyszenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 No i ludzie mają uwagi do zawiasów/mocowania kabiny - żal, że to wyszło dopiero w galerii, ale na zdjęciach z warsztatu nie było to niestety zbyt widoczne... Przed chwilą zerknąłem sobie jeszcze na fotki oryginałów i wygląda na to, że tam pomiędzy zderzakiem i kabiną jest szczelina tak "na trzy palce"... Z czego może wynikać taka róznica? Pozdrawiam i do usłyszenia Paweł Chyba wiem dlaczego jest ta szczelina. Prawdopodobnie zawiasy są przyklejone za wysoko. Ale nic już z tym nie zrobię. Przy budowie TITANA 90 zwrócę na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi