dr.Watson Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Witam, podorabiałem podstawki pod moje modele, Modeli proszę nie oceniać, bo już dawno temu "dostało" im się od was Jak zrobię resztę fotek to wstawię też tutaj w ten post. Na początek Takie dwie Chciałbym dodać, że jest to moja pierwsza zabawa w podstawki. Do każdej podstawki, staram się dodać, amunicję pod dany pojazd. Po prostu ustawiam na ramce tak jak w tym teciaku, lub w skrzynce, jeśli uda się nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Kolejna porcja fotek. Sorka za jakość zdjęć, ale coś mi z telefonem padło :( Podstawka z Merkavą, przyznaję się że mi się nie podoba, muszę coś tam zmienić w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr_5e3 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ten ostatni wóz opancerzony IMHO genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Na tej pierwszej podstawce te cegły poustawiane jak na półkach w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 a mnie bardzo podoba się pomysł pokazywania, czym strzelano z danego pojazdu. bardzo fajnie to wygląda i działa na wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 Zgadzam się z powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Widać, że modele mają potencjał, ale zdjęcia są fatalne. Zrób coś z tym jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi