jakub476 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Eunos Roadster Tamiya Skończyłem go po 3 miesiącach! Poniżej lista modyfikacji. - Lakier - własna mieszanka - Obniżenie - Negatyw - Nowe felgi TV-R (Fujimi) - Nowy układ wydechowy (Handmade) - Japońska rejestracja "J476" (Grześ) - Przyciemnione wszystkie lampy - Kalkomania na tylnym zderzaku (Fujimi) - Pasy bezpieczeństwa (Eduard, Tuner Model Manufactory) - Dywaniki z papieru welurowego - Kalkomanie pod lakierem bezbarwnym - Pobrudzone podwozie i tylny zderzak Używałem farb Motipa, Tamiyi, Renault, Gunze i z mieszalni. Wszystko sklejone Super Glue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Super sprawa. Nadałeś autku wygląd zadbanego acz używanego. Wydaje się bardzo realistyczne, szczególnie koła i zawieszenie robią na mnie wrażenie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Ładnie i z gustem wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Całkiem fajnie zrealizowany pomysł na uliczny bolid Oprócz lekkich zanieczyszczeń karoserii, (które zapewne można usunąć dmuchnięciem ) nie widzę nic czego można by się uczepić. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Lubię takie modele, takie jakie można by spotkać normalnie na drodze, szkoda że nie pokazywałeś budowy. A zdjęcia, pełen profesjonalizm po prostu, aż miło się ogląda Używałem farb Motipa, Tamiyi, Renault Farby renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Piękna Mazda. 100% JDM Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Używałem farb Motipa, Tamiyi, Renault Farby renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Kolor wyczesany na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Bardzo ładny zrobiony z jajem model. Wspaniale udało Ci się oddać drapieżność tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 Model ukazał się w gazecie "GT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Notka brzmi, jakbyś stiuningował samochód a nie jego model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 No a ja dowiedziałem się że to MX-5, a tak mi się coś właśnie wydawało No i gratuluje artykułu w jaki sposób można się tam dostać? czy sami wybierają sobie najlepszych których pokazują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Super sprawa i gratuluję artykułu. Jak zauważył gulus, opis bardziej podchodzi pod prawdziwy egzemplarz i chyba tylko wzmianka o uszczelkach brzmi dziwnie i może zdradzić, że to model. W każdym razie, kciuki w górze. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi