bolek17 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Witam,chciałbym zaprezentować model czołgu "Pz.Bef.Wg.III Ausf.K" w malowaniu dywizji "Pz.gren.Div. "GroBdeutschland"Russia 1943,proszę o komentarze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Czesc, generalnie fajnie i ladnie :-) ps wlazy wewnatrz maja ten sam kolor co na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 24 Października 2010 Autor Share Napisano 24 Października 2010 dzięki za komentarz i za informacje o włazie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4S Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Cześć, Twój model bardzo mi się podoba. A co do włazów to chyba mogą być i białe, i w kolorze kamuflażu. Ja swoje w IV-ce pomalowałem na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 24 Października 2010 Autor Share Napisano 24 Października 2010 dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Moim zdaniem masz potencjał. Model wygląda bardzo dobrze. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 ps wlazy wewnatrz maja ten sam kolor co na zewnatrz A napisz mi, w czym problem ? Może tak, pooglądaj foty z epoki, później pisz, żeby nie było nie domówień ;) Boluś, model prima sorcik jest, tak w skrócie. Z chęcią pooglądam Twoje kolejne prace. Damian dobrze ujął, a ja dodam, klepiesz plastik w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 24 Października 2010 Autor Share Napisano 24 Października 2010 dziękuje za komentarze i za zainteresowanie modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Wykonanie I klasa. Niezłe zacieki, nie przesadzone brudzenie. Co do włazów to różnie z tym bywało i bywały białe i szare. Jak to na wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 dziękuje za komentarz , proszę o następne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 Naprawdę bardzo wszystkim dziękuje za te miłe komentarze ,mam 14 lat , a ten model wykonałem w ciągu jednego dnia (NA PRAWDĘ ,w ciągu jednego dnia) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Naprawdę bardzo dobry model gratuluję .Na przyszłość staraj się usunąć ślady po wypychaczach na gąskach choćby na tych na przodzie oraz płycie nad przekładnią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 dziękuje za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi