MarcinK Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Witam! Jest to relacja z budowy mojego drugiego modelu. Zestaw będzie miał moje malowanie i może orurowanie własnej produkcji z wypasek. A i jeszcze jedno będzie miał Supersingle. Koniec zanudzania czas na fotki. Wnętrze rama naczepy agregacik rama konia zobacze czy uda mi się takie coś namalować Jutro porobie coś przy modelu i dam lepsze fotki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 no no widze że ostro zabrałeś się do roboty, zasiadam w pierwszym rzędzie i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 No ciekawie się zapowiada. Popracuj troszkę nad fotkami. A co do tego malowania, to nie lepiej kalkomanie nakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 zasiadam w pierwszym rzędzie Ja również przyłączam się do oglądania tego warsztatu. Bardzo podoba mi się zestawienie kolorów w kabinie Czekam na dalszą relacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Kolego jak tam prace nad modelem jestem ciekaw ile już zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Kolego jak tam prace nad modelem jestem ciekaw ile już zrobiłeś A więc tak: rame skończyłem w 80% i może jak ten tydzień będzie troche luźniejszy(czyt.szkoła ) to w weekend pomaluje wszystko Jutro dam fotki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 no model zapowiada sie swietnie a pokazesz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Kolory ekstra! Czekamy na więcej Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Mały aktual Oraz mój pierwszy model Po Scani wezme się za Manika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Widać że nie próżnujesz Manik jak na pierwszy model wyszadł ci dość fajnie tylko cosik pogubił trochę części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Widać że nie próżnujesz Manik jak na pierwszy model wyszadł ci dość fajnie tylko cosik pogubił trochę części Wiem poodpadały. Ale po Scani idzie na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi