MarcinK Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Witam! Jest to relacja z budowy mojego drugiego modelu. Zestaw będzie miał moje malowanie i może orurowanie własnej produkcji z wypasek. A i jeszcze jedno będzie miał Supersingle. Koniec zanudzania czas na fotki. Wnętrze rama naczepy agregacik rama konia zobacze czy uda mi się takie coś namalować Jutro porobie coś przy modelu i dam lepsze fotki. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymeeeek Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 no no widze że ostro zabrałeś się do roboty, zasiadam w pierwszym rzędzie i czekam na ciąg dalszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szesnastak Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 No ciekawie się zapowiada. Popracuj troszkę nad fotkami. A co do tego malowania, to nie lepiej kalkomanie nakleić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 zasiadam w pierwszym rzędzie Ja również przyłączam się do oglądania tego warsztatu. Bardzo podoba mi się zestawienie kolorów w kabinie Czekam na dalszą relacje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Kolego jak tam prace nad modelem jestem ciekaw ile już zrobiłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 Kolego jak tam prace nad modelem jestem ciekaw ile już zrobiłeś A więc tak: rame skończyłem w 80% i może jak ten tydzień będzie troche luźniejszy(czyt.szkoła ) to w weekend pomaluje wszystko Jutro dam fotki. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyline Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 no model zapowiada sie swietnie a pokazesz fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Kolory ekstra! Czekamy na więcej Pozdrawiam, Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Mały aktual Oraz mój pierwszy model Po Scani wezme się za Manika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Widać że nie próżnujesz Manik jak na pierwszy model wyszadł ci dość fajnie tylko cosik pogubił trochę części Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Widać że nie próżnujesz Manik jak na pierwszy model wyszadł ci dość fajnie tylko cosik pogubił trochę części Wiem poodpadały. Ale po Scani idzie na warsztat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts