Tomek_gnr Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 a se zapostuje w tym temacie skoro wieża od 48 juz się tu pojawiła, obecnie kończe tigera spod kurska wraz w jakąś podstawka pod niego. drzewka to gotowce, ogólnie podstawka jest jeszcze w powijakach, to coś za płotkiem to wydeptana ścieżka, musze posadzić jeszcze tu i tam wyższą trawe, osadzić bardziej tigera, podmalować wszystko itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 w miejscach gąsek radziłym podstrzyc trawkę, bo wygląda jakby trawa go unosiła no i płotek taki jakiś za jasny trochę - walnij go bejcą albo przetrzyj brązikiem a ogólnie podoba mnie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 właśnie to napisałem pod zdjeciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 aaa nie załapałem słowa osadzić no najważniejsze że wiesz co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Powiedz coś więcej na temat tych drzewek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 to gotowce fallera, do skali kolejowej o ile sie nie myle, na upartego moga sluzyc jako niezbyt wysokie drzewa do skali 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2011 tak to mniej wiecej teraz wygląda, podstawka i tiger wymagają jeszcze kosmetycznych poprawek, no i bedzie robiona ramka, jakieś takie kiepawe mi zdjecia wyszły niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Cześć Tomek. Wygląda całkiem fajnie. Dla ożywienia przydał by się figurant, ale nie wiem czy będziesz go umieszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Hmm.. ta zieleń zróżnicowana ale taka monotonna - dobrze, że masz zamiar coś z tym zrobić ;) ten czołg trochę ważył - a sprawia miejscami wrażenie jakby na pikniku był. Osadź go bardziej w tej trawie niech gąsienice nie odstają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi