Grzes Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Poszukuję zbliżenia tego elementu Su-7: POMOŻECIE? Cytuj
Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Mam coś takiego A ci panowie to przyszłość naszego lotnictwa Cytuj
Grzes Napisano 4 Listopada 2010 Autor Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki Marcinie! To mi wystarczy Kurcze, gdzie można dostać takie małe kombinezony lotnicze? Cytuj
PKD4GA Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Ale goscie, ale lans... Pozdr. Pawel Cytuj
dp Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki Marcinie!To mi wystarczy Kurcze, gdzie można dostać takie małe kombinezony lotnicze? Ostatnio widziałem na pokazach lotniczych na Węgrzech, goście z holenderskiego DemoTeam na F-16 sprzedawali, ale ceny nie pamiętam. Jak zawitają do Radomia w przyszłym roku to pewnie można będzie zanabyć. Cytuj
Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Kombinezony kupiliśmy z bratem i szwagrem w Ostravie od Holendrów z Demo Team. A Ci młodzieńcy to nasze pociechy. Cena z tego co pamietam to 700 koron. Radość dzieciaków bezcenna Cytuj
gulus Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Poprzedni podpis, Marku, bardziej mi się podobał. Planet z piwem jest wiele, tylko sporo z nich jeszcze nie odwiedziliśmy Cytuj
Grzes Napisano 10 Listopada 2010 Autor Napisano 10 Listopada 2010 Panowie, kolejne pytanko: czy Su-7 miał reflektor do lądowania na obu skrzydłach, czy tylko z lewej strony? Cytuj
KRYSTEK Napisano 10 Listopada 2010 Napisano 10 Listopada 2010 Na planach widać że tylko z lewej strony. Krystek. Cytuj
Grzes Napisano 10 Listopada 2010 Autor Napisano 10 Listopada 2010 KRYSTEK nie ukrywam, że właśnie liczyłem na Twoją odpowiedź. No właśnie, na planach i po obejrzeniu fotek też obstawiałem tylko lewą stronę, ale chciałem się upewnić. Dzięki! z przodu tez Dzięki Marku, o tym wiedziałem, tylko z tymi skrzydłami chciałem się upewnić Cytuj
Grzes Napisano 16 Listopada 2010 Autor Napisano 16 Listopada 2010 Zagadnienie nr 3 - fotki kabiny lub kabin wersji U. Coś tam mam, ale jakby ktoś z Was miał jakieś ukryte złoża fotek proszę o pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi