Grzes Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Poszukuję zbliżenia tego elementu Su-7: POMOŻECIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Mam coś takiego A ci panowie to przyszłość naszego lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki Marcinie! To mi wystarczy Kurcze, gdzie można dostać takie małe kombinezony lotnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Ale goscie, ale lans... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dp Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki Marcinie!To mi wystarczy Kurcze, gdzie można dostać takie małe kombinezony lotnicze? Ostatnio widziałem na pokazach lotniczych na Węgrzech, goście z holenderskiego DemoTeam na F-16 sprzedawali, ale ceny nie pamiętam. Jak zawitają do Radomia w przyszłym roku to pewnie można będzie zanabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Kombinezony kupiliśmy z bratem i szwagrem w Ostravie od Holendrów z Demo Team. A Ci młodzieńcy to nasze pociechy. Cena z tego co pamietam to 700 koron. Radość dzieciaków bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Tez cos znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Poprzedni podpis, Marku, bardziej mi się podobał. Planet z piwem jest wiele, tylko sporo z nich jeszcze nie odwiedziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2010 Autor Share Napisano 5 Listopada 2010 marek_1101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 Panowie, kolejne pytanko: czy Su-7 miał reflektor do lądowania na obu skrzydłach, czy tylko z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Na planach widać że tylko z lewej strony. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 z przodu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 KRYSTEK nie ukrywam, że właśnie liczyłem na Twoją odpowiedź. No właśnie, na planach i po obejrzeniu fotek też obstawiałem tylko lewą stronę, ale chciałem się upewnić. Dzięki! z przodu tez Dzięki Marku, o tym wiedziałem, tylko z tymi skrzydłami chciałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Listopada 2010 Autor Share Napisano 16 Listopada 2010 Zagadnienie nr 3 - fotki kabiny lub kabin wersji U. Coś tam mam, ale jakby ktoś z Was miał jakieś ukryte złoża fotek proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi