rizzi GT Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 MIG-31 1/72 Zvezda. Zestaw fajny bez większych wad. Podobno nie do końca poprawny gabarytowo ale sam nie przymierzałem do planów. Linie podziału wgłębne. Plastik dobrej jakości. Średnia "detalowość" kabiny pilota i operatora. Skromne kalki. Przejrzysta instrukcja. In-Box z prywatnego forum, zapraszam ciekawskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 fajny model, przyjemnie się skleja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 przyjemnie wygląda, ładnie oddany spód. nie przerabiałem jeszcze tego tematu więc zapytam wprost - czy jest lepsza od Zvezdy alternatywa tego samolotu w 72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 kiedyś był taki temat. viewtopic.php?t=9207&highlight=mig31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 o właśnie, coś mi świtało ale nie skojarzyłem... dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi