star200 Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 chyba wogóle od nowa ucho zrobię bo jak zacznę je szlifować to nic niezostanie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 okej dawno mnie tu niebyło ale przybywam ze zdjęciami: wieszaki do nadkoli, nadkola, belki dyszla i szpachla to mi się udało zrobić wczoraj ale niestety musiałem iść na piwo zamierzam go zrobić podobnie do tego http://images20.fotosik.pl/124/1cac1f2c91e1e844.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Fajnie ci to wychodzi Rozumię że chcsz go wykończyć na wzór oryginału, bo w Twoim jest za mniejszy rozstaw osi, no i tam nadkola są aluminiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Fajnie ci to wychodzi Rozumię że chcsz go wykończyć na wzór oryginału, bo w Twoim jest za mniejszy rozstaw osi, no i tam nadkola są aluminiowe niee niechcę robić kopii tylko upodobnić go troche czyli też dać ryflówke i spróbuję zrobić podobną belke ze światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 27 Maja 2007 Autor Share Napisano 27 Maja 2007 Odkopuję stary temat jak świat bo odstawiłem i się wziąłem do roboty, narazie fotki po malowaniu także na dniach go będę już kończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 No wuzeczek wyszedł Ci wyśmienicie Tak Trzymaj ..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Gdy rama była jeszcze nie pomalowana, wózek nie za bardzo mi się podobał, ale gdy teraz zobaczyłem już pomalowaną ramę to mi szczena zjechała Przepięknie go zrobiłeś. Dyszel wygląda znakomicie. Domyślam się, że blacha ryflowana jest produkcji Miłosza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2007 Wózek leci do DOT`u :/ dziadostwo się porobiło z błotnikami nawet niechcę zamieszczać zdjęć a blacha niejest produkcji Miłosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi