BEDU Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Siemka chciał bym zaprezentować wam wreszcie skończonego Nissana 350Z z firmy Aoshima w skali 1/24 Zmiany: - nowy trzy kolorowy lakier - nowe 19'' felgi enkei - przerobiony przedni zderzak - wnętrze biało-gun metalowe - obniżone zawieszenie - czarna maska - kalki tuningowe i kalki Hello Kitty na dachu , zderzaku z tyłu masce i drzwiach - nowe rury wydechowe i chyba tyle FOTKI: P.S. zgubiłem cholera tylny kierunkowskaz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Ogólnie nieźle. Z niedociągnięć: -krzywe linie przejść kolorów -brak jednego i za krótki drugi kierunek -niepomalowane felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Felgi z tego co mi się wydaje mają być białe, choć faktycznie wyglądają na niepomalowane. Koncepcja modelu mi się podaba, choć faktycznie jest kilka niedociągnięć. Pod kierunkowskazami powinno być pomalowane na srebrno a klosze na pomarańczowo albo poprostu pomalowane na srebrno pod spodem jak tu: . Gratuluje skończonego modelu i powodzenia przy następnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Nie obraź się ale mi z hello kitty kojarzą się niedojrzałe nastolatki i niemęski kolor różowy. Moim zdaniem kalki kotka psują urok. Mógbłyś jeszcze wsadzić jakąś siatkę pod przedni zderzak. Ogólnie model dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Bartek, nawet jak mają być białe, to przydałoby się pomalować śruby albo zrobić jakiś wash. Teraz koła wyglądają jak monolityczny odlew. mzmichal - skąd wiesz, czy to nie autko kobiety? W końcu płeć piękna też takimi się wozi ;) Jak kiedyś zobaczyłem początek projektu w Warsztacie to bałem się o ten model. Teraz naprawdę nie wyszło źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 ie obraź się ale mi z hello kitty kojarzą się niedojrzałe nastolatki i niemęski kolor różowy. Nie wszystkie tuningowane furki muszą być zrobione w stylu "szybcy, wściekli i podtlenkiem doładowani". Mnie tam się podoba taka koncepcja trochę nietypowa i trochę z jajem Z uwag na nie przede wszystkim nie pasują mi felgi, które wyglądają strasznie płasko, a galeria z nimi wygląda jak z zdjęcia warsztatowe z przymiarki felg na sucho. Mogą być czyste (a jeśli rzeczywiście wozi się tym autem niewiasta, to nawet powinny), ale czystość nie powinna oznaczać braku trójwymiarowości i realizmu. Brakujący kierunkowskaz przydałoby się jakoś dorobić Poza tym taki Nissan bardzo fajnie się prezentuje właśnie dlatego, że tą lekką cukierkowatością i "kocią dzikością" przełamuje codzienną nudę szarego listopada. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi