tombie01 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Witam - czy ktoś może mi polecić klej do przeszkleń, sklejam samoloty głównie w skali 1:48 a zdarza się również 1:32,ostatnio zakupiłem "Kristal Klear" z Microscale ale bardzo słabo łączy ze sobą elementy przeszkleń, jak również całe przeszklenie do kadłubu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masserati Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Może nada się humbrol clearfix? Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 A temat powinien być w innym dziale, i nawet temat jest w którym można zadać takie pytanie. Clearfix też nie łapie bardzo mocno, ale i tak działa dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck1985 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Ja jade szyby na lakier - Revell 1 i jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 A temat powinien być w innym dziale, i nawet temat jest w którym można zadać takie pytanie. Clearfix też nie łapie bardzo mocno, ale i tak działa dobrze przepraszam jestem stosunkowo krótko użytkownikiem forum i jeszcze słabo się po nim poruszm, a przy okazji możesz podać mi ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Proponuję pobawić się w Sherlocka Holmesa, znaleźć samemu i ujawnić wszystkim tą skrywaną tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Clearfix odpowiednio nałożony na odpowiedznio przygotowana powierzchnie musiałem skalpelem rozklejac, trzyma dosć mocno. Wszystkie moje modele mają oszklenie przyklejone za pomocą w/w. Kolejnym plusem jest to że podeschniety możesz spokojnie wykałaczką usunać (nie reaguje z farbami - przynajmniej akrylowymi). Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi