Michał96 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Witam jestem nowy na forum, mam 14 lat. Model firmy airfix słabej jakości za 20 zł w skali 1:76. Podłoże wykonane za pomocą szpachli i farb olejnych. Proszę o wyrozumiałość Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightrider Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Model fajny i błotko super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Zapomniałem dodać, że swastyka została celowo zamazana na paincie, żeby nie budziła złości u niektórych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthjacek Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Tu nie trzeba robić takich rzeczy model wygląda nieźle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 czym innym jest swastyka na modelu a czym innym na przykład w awatarze jak czynią to co poniektórzy... biorąc poprawke na wiek, doświadczenie i jakość zestawu osiągnąłeś rewelacyjny efekt i należą się duże brawa. czekamy na twoje następne modele. PS. nigdy nie widziałem takiego wzorca munduru jak ten z czerwonym krawatem, nieźle Ci wyszła ta figurka ;-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 To figurka lego młodszego brata, dzięki za dobre opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Jak na model Airfixa,efekt doskonały.Ale podstawka niestety pozostawia wiele do życzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 czym innym jest swastyka na modelu a czym innym na przykład w awatarze jak czynią to co poniektórzy... biorąc poprawke na wiek, doświadczenie i jakość zestawu osiągnąłeś rewelacyjny efekt i należą się duże brawa. czekamy na twoje następne modele.PS. nigdy nie widziałem takiego wzorca munduru jak ten z czerwonym krawatem, nieźle Ci wyszła ta figurka ;-))) Kolego to co mówi Andrzej traktuj to jak największą pochwałę. Znam paru modelarzy którzy robią modele w skali 1/72, ale Andrzej należy do najlepszych z nich. A co do modelu. Dla mnie super. Teraz tylko zacznij się na konkursach pokazywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio24 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jak na taką małą skalę super ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 No całkiem nieźle, a swastyki nie musiałeś zamazywać. Model mi się bardzo podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts