Michał96 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Witam jestem nowy na forum, mam 14 lat. Model firmy airfix słabej jakości za 20 zł w skali 1:76. Podłoże wykonane za pomocą szpachli i farb olejnych. Proszę o wyrozumiałość Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Model fajny i błotko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 Zapomniałem dodać, że swastyka została celowo zamazana na paincie, żeby nie budziła złości u niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Tu nie trzeba robić takich rzeczy model wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 czym innym jest swastyka na modelu a czym innym na przykład w awatarze jak czynią to co poniektórzy... biorąc poprawke na wiek, doświadczenie i jakość zestawu osiągnąłeś rewelacyjny efekt i należą się duże brawa. czekamy na twoje następne modele. PS. nigdy nie widziałem takiego wzorca munduru jak ten z czerwonym krawatem, nieźle Ci wyszła ta figurka ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 To figurka lego młodszego brata, dzięki za dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Jak na model Airfixa,efekt doskonały.Ale podstawka niestety pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 czym innym jest swastyka na modelu a czym innym na przykład w awatarze jak czynią to co poniektórzy... biorąc poprawke na wiek, doświadczenie i jakość zestawu osiągnąłeś rewelacyjny efekt i należą się duże brawa. czekamy na twoje następne modele.PS. nigdy nie widziałem takiego wzorca munduru jak ten z czerwonym krawatem, nieźle Ci wyszła ta figurka ;-))) Kolego to co mówi Andrzej traktuj to jak największą pochwałę. Znam paru modelarzy którzy robią modele w skali 1/72, ale Andrzej należy do najlepszych z nich. A co do modelu. Dla mnie super. Teraz tylko zacznij się na konkursach pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Jak na taką małą skalę super ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 No całkiem nieźle, a swastyki nie musiałeś zamazywać. Model mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi