tombie01 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 To ten sprzęt na którym przejechał się Indiana Jonesw III części??? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Niestety nie...ale skojarzenie prawidłowe[ten z Indiany to s/f...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Bazujacy na "Liberty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Sorry nie jestem specjalistą od Pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Nobody is perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Sir Archibald dostał bagaż podręczny: Pozostaje dorobić parciane pasy które by ten bagaż trzymały razem i poprawić kurzenie/piaszczenie. Co do kolorów [żywych - co widać] baniek na wachę/wodę i inne mazidła/płyny to...takie kolory bywały. Znaczy się różniaste. Nawierciłem też końcówki stelaży do demontażu sponsonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Jedna fota: Parciane pasy czyli...taśma malarska plus CA plus farbka. Generalnie można cykać galerię ino brak pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Bardzo ładnie wyszedł ten Markuś i te bambetle, widać że chłopaki na wczasy nad morze jadą. Mam nadzieje, że zapakowałeś im mielońce z jajami na twardo i pomidorkami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Wygląda dobrze, ale przydałyby się zdjęcia na jednolitym tle z oświetleniem stałym, a nie z lampą błyskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Ciągle czekam na pogodę, co by fotki cyknąć,a że wracam około 20 to...niestety mam tylko kompakcika. Wałówka jest...panzerwafle i gulasz angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Ciągle czekam na pogodę, co by fotki cyknąć,a że wracam około 20 to...niestety mam tylko kompakcika.Wałówka jest...panzerwafle i gulasz angielski. Ale to w niczym nie przeszkadza zrobić fotki przy dwóch lampkach biurowych na jednolitym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi