Dumo Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 Eeej to nie jestem taki ten tego "rejter" C7P mam zbudowane jak trzeba z działem boforsa, a 7TP sprzedane. W następnym tygodniu może już zacznę budowe tygryska, już się doczekać nie mogę, zawsze chciałem mieć Initial'a. Widzę że tylko odzywają się znawcy polskiej pancerki czekam aż się odezwie ktoś bardziej aryjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Widzę że tylko odzywają się znawcy polskiej pancerki czekam aż się odezwie ktoś bardziej aryjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 czekam aż się odezwie ktoś bardziej aryjski Ehh obawiam się, że takie zwroty mogą nie wywołać przychylności publiki, a wręcz przeciwnie :/ Może warto, żeby moderator zamknął wątek, bo model już sprzedany więc go tu nie ujrzymy, a kontrowersyjne wypowiedzi kolegi Dumo mogą doprowadzić do najazdu osobistego, co z modelarstwem będzie miało niewiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 Hihi nareszcie, jestem za zamknięciem tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi