marjan Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 CZy to dobry model- czy jakiś przepak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Czemu przepak miałby nie być dobry? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Ten F-111 to nic innego jak zestaw Academy w pudełku Italeri czyli z lepszymi kalkami i z kilkoma nowymi elementami. Prawdopodobnie odlewany z nowych form. A do tego tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marjan Napisano 16 Listopada 2010 Autor Share Napisano 16 Listopada 2010 Dopiero zaczynam z 1/48 więc pytam bo widziałem że Italerka często wznawia modele a co do jakości zdania podzielone. Widziałe w schematach malowań jedno z wojny w zatoce czy taki staruszek tam jeszce zawalczył? A co polecacie z Italerki w 1/48 raczej z współczesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Dopiero zaczynam z 1/48 więc pytam bo widziałem że Italerka często wznawia modele a co do jakości zdania podzielone. Widziałe w schematach malowań jedno z wojny w zatoce czy taki staruszek tam jeszce zawalczył? A co polecacie z Italerki w 1/48 raczej z współczesnych Nie dam Ci 100% odpowiedzi na to pytanie. Wydaje mi się że w zatoce się pojawił ale mogę się mylić. Co do innych z Italerki to polecam F-16C Barak w 1:48. To przepak Kinetica z kilkoma dodatkami. Poniżej recenzja: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/it/kit_it_2686.shtml Poza tym Eurofighter w 1:48 nie był zły. Miałem też F-18-również fajna. Obecnie mam F-22. Poza tym że trzeba go troszkę zmodyfikować żeby wyglądał geometrycznie poprawnie i koniecznie dodać blachy to nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 F-111F i F-111E zostały użyte bojowo podczas pierwszej interwencji w Iraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Ten staruszek jeszcze nad Bośnią w 1995 latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi