METYS Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Skończyłem moją pierwszą pancerkę w życiu Osobiście jestem z niej "dumny", aczkolwiek świadom jednocześnie wielu niedociągnięć i potknięć z mojej strony przy budowie. Pozostało jeszcze dodać tylko lufy karabinów z igieł lekarskich, ale to jak wpadną mi w ręce odpowiedniej wielkości maleństwa. Jednocześnie jako tako nauczyłem się już obsługiwać nowego fociaka, no chyba że to po prostu kwestia szczęścia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Fajowy Jedynie to błoto na kołach takie hmmm, mocno puddingowo-czekoladowe pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Jedynie to błoto na kołach takie hmmm, mocno puddingowo-czekoladowe Razz Jak na pierwszy nie jest źle, nawet dobrze, tylko musisz to jeszcze wyczuć. Mam tylko pytanie: gdzie u licha zaginął karabin na wieży z tyłu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Pozostało jeszcze dodać tylko lufy karabinów z igieł lekarskich, ale to jak wpadną mi w ręce odpowiedniej wielkości maleństwa. Czytamy panie, czytamy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METYS Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Fajowy Jedynie to błoto na kołach takie hmmm, mocno puddingowo-czekoladowe pzdr. No właśnie z tym błotem mam problem, za każdym razem gdy chcę je zrobić na błyszcząco ( coby wyglądało na mokre ), różne odcienie nałożonych pigmentów zlewają się ze sobą tworząc jednolitą kolorystycznie breję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Witam! Modelik fajny, podoba mi się. Ładna ta zieleń. Ale.... gdzie druga "faszystowska gadzina"? No i te błoto o konsystencji .....( nie napiszę tego bo moderator to wytnie ) Poza tym jest OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts