Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dwa modele Dragona oczywiście w skali 35. Pokazuję oba , ponieważ robiłem je równolegle i również jednocześnie zostały sprzedane.

rewidokzobraz160smallny9.th.jpgrewidokzobraz161smallqf3.th.jpgrewidokzobraz162smallyw4.th.jpgrewidokzobraz164smallvr0.th.jpgrewidokzobraz165smallop3.th.jpgrewidokzobraz168smallke0.th.jpg

rewidokzobraz149smalllv1.th.jpgrewidokzobraz150smalllm2.th.jpgrewidokzobraz152smallpl1.th.jpgrewidokzobraz154smalluf3.th.jpgrewidokzobraz157smallfq0.th.jpgrewidokzobraz158smalldx5.th.jpg

Napisano

eeeetam ból. Od początku były robione na zamówienie. W kolejce jeszcze trzy inne wersje 251 . W "międyczasie" sobie też coś sklejam.

Napisano
A co sobie sklejasz?

A sklejam sobie Panterę A premium edit. i Tygryska I tzw. "środkowego" z wnętrzem ( Academy). Oba oczywiście z dodatkami (zimm żywiczny, friule itp.)

Napisano

Prześledziłem twoje tematy kolego Wojtku i muszę przyznać że te ostatnie 251/17 i 21 są jakieś takie niedopracowane. Konkretnie brak twoich słynnych obić ze skalpela ,słaby wash i wanna trochę za bardzo wystaje a o kamo tego 21 to nawet nie chcę pisać . Widać jak na dłoni różncę z tym poprzednim który tu prezentowałeś wcześniej . Dopiero potem mnie olśniło. Robiłeś je na zamówienie? i oba na raz to się zemśćiło na jakośći dzieła. Poza tym dwa naraz !!!. Ja bym do takiego specjalisty nie poszedł który naprawiałby coś mnie i jeszcze komuś naraz. Jednym słowem inne twoje modele pokazują dobry warsztat,no ale te to już jestCOFANIE się w szlifowaniu warsztatu. Nie gniewaj się ale nie chciałem cię obrazić jedynie coś ci uzmysłowić.

Napisano

Prawdę mówiąc "na żywo" wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Z obić robionych skalpelem już dawno zrezygnowałem. Poza tym czas naglił

Napisano

Czas? . Szkoda!!!. A jak robisz tego Tygrysa z Akademy?. Dodajesz fototrawienia do wnętrza? . Szkoda ze nie poszedłeś na całość i nie dałeś Verlindena. Nie musiałbyś dawać fototrawień. Ale wnętrza UBÓSTWIAM. Pokażesz coś?.

Napisano

Wnętrze będzie takie jak daje producent bez ulepszeń. I tak w końcu model będzie zamknięty. Dodam tylko Friule , alu lufę i zimm żywiczny.

Napisano

Masz w dorobku jakieś modele z wnętrzem?, czy robisz coś nowego ?.

Napisano
Masz w dorobku jakieś modele z wnętrzem?,

W dorobku mam, ale w kolekcji już nie

Napisano

Mówisz o tym Tygrysie z Akademy co go sprzedałeś kiedyś kiedyś na alegro za 300zł. Widzia łem to kiedyś.

Napisano

Nie był zły( choć cena powalająca jak dla mnie ) choć robisz pewnie lepsze już. No i z fototrawieniami w środku mi się podobają.

Napisano

Ostatecznie będzie miał założone na stałe wszystkie płyty, więc wnętrze będzie praktycznie niewidoczne. Tylko górę wieży zrobię jako zdejmowaną.

Napisano

A tego to nie rozumiem. Zrobisz coś i zamkniesz bez widoku .Po co?

Napisano

A ja czekam aż ktoś zapoda zdjęcia Sd.Kfz. 251 Stuka zu fuss.

Nie wiem dlaczego ostatnio te niemieckie "krówki" kręcą.

Pozdrawiam

Samik