wojtek Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Dwa modele Dragona oczywiście w skali 35. Pokazuję oba , ponieważ robiłem je równolegle i również jednocześnie zostały sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Prezentują się świetnie. jednocześnie zostały sprzedane znam ten ból..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 eeeetam ból. Od początku były robione na zamówienie. W kolejce jeszcze trzy inne wersje 251 . W "międyczasie" sobie też coś sklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Fajne modeliki. Ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 A co sobie sklejasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 A co sobie sklejasz? A sklejam sobie Panterę A premium edit. i Tygryska I tzw. "środkowego" z wnętrzem ( Academy). Oba oczywiście z dodatkami (zimm żywiczny, friule itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Prześledziłem twoje tematy kolego Wojtku i muszę przyznać że te ostatnie 251/17 i 21 są jakieś takie niedopracowane. Konkretnie brak twoich słynnych obić ze skalpela ,słaby wash i wanna trochę za bardzo wystaje a o kamo tego 21 to nawet nie chcę pisać . Widać jak na dłoni różncę z tym poprzednim który tu prezentowałeś wcześniej . Dopiero potem mnie olśniło. Robiłeś je na zamówienie? i oba na raz to się zemśćiło na jakośći dzieła. Poza tym dwa naraz !!!. Ja bym do takiego specjalisty nie poszedł który naprawiałby coś mnie i jeszcze komuś naraz. Jednym słowem inne twoje modele pokazują dobry warsztat,no ale te to już jestCOFANIE się w szlifowaniu warsztatu. Nie gniewaj się ale nie chciałem cię obrazić jedynie coś ci uzmysłowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Prawdę mówiąc "na żywo" wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Z obić robionych skalpelem już dawno zrezygnowałem. Poza tym czas naglił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Czas? . Szkoda!!!. A jak robisz tego Tygrysa z Akademy?. Dodajesz fototrawienia do wnętrza? . Szkoda ze nie poszedłeś na całość i nie dałeś Verlindena. Nie musiałbyś dawać fototrawień. Ale wnętrza UBÓSTWIAM. Pokażesz coś?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Wnętrze będzie takie jak daje producent bez ulepszeń. I tak w końcu model będzie zamknięty. Dodam tylko Friule , alu lufę i zimm żywiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Masz w dorobku jakieś modele z wnętrzem?, czy robisz coś nowego ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Masz w dorobku jakieś modele z wnętrzem?, W dorobku mam, ale w kolekcji już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Fajne, ale jakos im życia brakuje, ale malowanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Mówisz o tym Tygrysie z Akademy co go sprzedałeś kiedyś kiedyś na alegro za 300zł. Widzia łem to kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Mówisz o tym Tygrysie z Akademy Właśnie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Nie był zły( choć cena powalająca jak dla mnie ) choć robisz pewnie lepsze już. No i z fototrawieniami w środku mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Ostatecznie będzie miał założone na stałe wszystkie płyty, więc wnętrze będzie praktycznie niewidoczne. Tylko górę wieży zrobię jako zdejmowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 A tego to nie rozumiem. Zrobisz coś i zamkniesz bez widoku .Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Po to , by mógł stać na dioramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 A chodzi ci o taki skarb zakopany w ziemi,tak? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 A ja czekam aż ktoś zapoda zdjęcia Sd.Kfz. 251 Stuka zu fuss. Nie wiem dlaczego ostatnio te niemieckie "krówki" kręcą. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi