Paweł Czarnocki Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Cześć. Musiałem tak sformułować tytuł posta bo by nikt nie odpisał. Tak naprawdę to chcę zapytać jaki aerograf kupić ? Jaki jest najlepszy ? Cha cha cha cha daliście się nabrać A teraz serio. Który model SU-85 w skali 1\35 jest według Was lepszy ? Tamiya TA35072 czy Dragon D6096 ? Pytanie kieruję pod kątem zrobienia wersji używanej w wojsku polskim. jakie są pod względem sklejalności, wymiarów itp. Który z tych zestawów byłby lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Cześć.Musiałem tak sformułować tytuł posta bo by nikt nie odpisał. Tak naprawdę to chcę zapytać jaki aerograf kupić ? Jaki jest najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Tak naprawdę to chcę zapytać jaki aerograf kupić ? Jaki jest najlepszy ? - bylo juz walkowane setki razy na forum - wystarczy poczukac P.S. Ciekawe czy ktos bedzie tu pisal o Su ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Kolego DML, bo to nowy zestaw. Poza tym i jeden i drugi nadaję się do zrobienia wersji używanej przez LWP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisowski Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Niedługo będzie dostępna wersja premium edition (dodatki za ta samą cenę)- weź na wstrzymanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi