morfeusz_76 Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 ..muszę jeszcze dorobić siatki po bokach kosza na spodzie już jest Do peryskopu dodałem pierścień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 ...post pod postem ale teraz mi się przypomniało-czy jako kolor bazowy mogę użyć Vallejo Olive Green?? Czy powinienem go trochę rozjaśnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 ...kolor bazowy położony..niestety zdjęcia trochę go "ściemniły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 No nie modelik jak ta lala będziesz maskował do nanoszenia łatek czy z wolnej ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 ...właśnie siedzę i rzeźbie patafixem...żmudna praca ale chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 ...tez tak myślę i mam nadzieje ze jak skończę będę z niego zadowolony i może forumowicze również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 ..a tak to mniej wiecej wyszlo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Bardzo ładnie i czysto teraz tylko ładnie go lekko wypłowieć i cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 morfeusz_76 przednie lampy wyszły super. Mirek66 mógłbyś opowiedzieć jak wykonać taki zabieg? Przydałoby mi się do mojeho Hinda http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=24774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 ...dziękuję za pozytywna ocenę Lampy zrobiłem w następujący sposób: -dremelem wydrążyłem środek reflektora a następnie zalałem dwuskładnikowym klejem i to właściwie tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 A sreberko w środku z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 ...widzisz zapomniałem dodać-środek pomalowany silverem tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Fajny efekt. Szczególnie, że lampy zawsze trudno zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 dzięki..roboty przy tym niewiele a wygląda całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 Mozolne maskowanie dobiegło końca Poniżej niemiecka haubica już złożona w całość, gotowa do wszelakich zabiegów. Mam nadzieje ze szanowne grono zajrzy na mój watek warsztatowy i się wypowie na temat moje pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Wszystko cacy tylko ten brązowy kolor jakiś taki dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 ...hm zdjęcia troszkę przekłamują, malowałem dedykowanym natowskim brązem z vallejo. Mam nadzieje ze po wszelkich pozostałych zabiegach się to przegryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Bardzo dobrze przygotowany model do dalszych zabiegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 ...dzięki Mirek66,tak się zastanawiam jaki kolor filtru pasuje do tego typu zestawienia barw..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Brąz musi zdecydowanie być ciemniejszy, koguty średnio pasują, lepiej by było gdybyś uciął końcówkę, bo teraz wydaje się być za duży. No i lina broń Boże żeby nie była w kolorach takich, w jakich jest teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 hm...co do koloru-mam nadzieje ze uda mi się go zgasić. Koguty rzeczywiście nie spełniają moich oczekiwań ale chyba je już zostawię. Lina oczywiście będzie w kolorze takim jakim być powinna. Na zdjęciach przedstawiłem tylko etap malowania kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Model cudo. Czekamy na wynik prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 ...dzięki. Właśnie się zabieram za położenie filtra,tylko jeszcze nie zdecydowałem jaki odcień najlepiej by pasował żeby "przegryźć" kolory kamuflażu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 morfeusz_76 zdecydowałeś się już na filtr? Planuję polskiego Leoparda 2 w tych samych barwach i chętnie zobaczyłbym jak robi to ktoś bardziej doświadczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi