Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...post pod postem ale teraz mi się przypomniało-czy jako kolor bazowy mogę użyć Vallejo Olive Green?? Czy powinienem go trochę rozjaśnić??

• 2 weeks later...
Napisano

No nie modelik jak ta lala będziesz maskował do nanoszenia łatek czy z wolnej ręki?

Napisano

Bardzo ładnie i czysto teraz tylko ładnie go lekko wypłowieć i cacy .

Napisano

...dziękuję za pozytywna ocenę

Lampy zrobiłem w następujący sposób:

-dremelem wydrążyłem środek reflektora a następnie zalałem dwuskładnikowym klejem i to właściwie tyle:)

DSC09124.JPG

Napisano

Mozolne maskowanie dobiegło końca

DSC09125.JPG

DSC09126.JPG

DSC09127.JPG

Poniżej niemiecka haubica już złożona w całość, gotowa do wszelakich zabiegów. Mam nadzieje ze szanowne grono zajrzy na mój watek warsztatowy i się wypowie na temat moje pracy....

DSC09128.JPG

DSC09129.JPG

DSC09130.JPG

DSC09131.JPG

DSC09132.JPG

DSC09133.JPG

DSC09134.JPG

DSC09135.JPG

DSC09136.JPG

DSC09140.JPG

Napisano

...hm zdjęcia troszkę przekłamują, malowałem dedykowanym natowskim brązem z vallejo. Mam nadzieje ze po wszelkich pozostałych zabiegach się to przegryzie

Napisano

hm...co do koloru-mam nadzieje ze uda mi się go zgasić. Koguty rzeczywiście nie spełniają moich oczekiwań ale chyba je już zostawię. Lina oczywiście będzie w kolorze takim jakim być powinna. Na zdjęciach przedstawiłem tylko etap malowania kamuflażu

Napisano

...dzięki. Właśnie się zabieram za położenie filtra,tylko jeszcze nie zdecydowałem jaki odcień najlepiej by pasował żeby "przegryźć" kolory kamuflażu ...?

Napisano

morfeusz_76 zdecydowałeś się już na filtr? Planuję polskiego Leoparda 2 w tych samych barwach i chętnie zobaczyłbym jak robi to ktoś bardziej doświadczony.