morfeusz_76 Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 ..tak.Filtr mam już za sobą.Zdecydowałem się na umbrę palona-3 warstwy całkiem fajnie to wyszło i przede wszystkim troszkę zgasiło ten nieszczęsny brąz.Popołudniu wrzucę zdjęcia...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Tak to wygląda po filtrach i po sido...to już ostatnie zdjęcia wątku warsztatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 No i nie ściemniał ten brąz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Fajnie wygląda. Eleganckie detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 ..ojj Tomek trochę ściemniał na zdjęciach tego nie widać...następny będzie lepszy człowiek uczy się na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Bardzo ładny aczkolwiek mam nadzieję, że będzie jakieś brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 ...koniec prac warsztatowych zapraszam do galerii. viewtopic.php?p=386336#386336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi