morfeusz_76 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 W końcu dobrnąłem do końca. Przedstawiam do waszej oceny swoja prace i dziękuje przy okazji za wszelka otrzymana pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Bardzo fajny efekt mnie się bardzo podoba. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Jakoś sztucznie to wygląda- te smugi i kolor taki dziwny, nie w moim stylu i guście ale modelik sam w sobie pikny. W niektórych miejscach jest idealnie czysty a zaraz obok ufajdany jak niewiem co. Widać też trochę za bardzo smugi od pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Jak wyżej, samo wykonanie i malowanie extraklasa. Natomiast pigmenty wg. mnie szpecą fajnie wymalowany model(nakładane jakoś chaotycznie, jakby pospiesznie). Proszę nie brać mojej uwagi jako atak na siebie ale tak to widzę. Niestety mnie samego pigmenty też rozkładają na łopatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Dziękuje za ocenę Wezmę uwagi kolegów pod uwagę przy następnych pracach..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Efekt jest bardzo fajny i ciekawy ale ciut za mocny po mojemu. Reszta bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Świetnie Ci wyszedł ten modelik. Gratulację. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 A mi tak średnio podchodzi Twój model. Po pierwsze koguty nie bardzo mi się podobają, po drugie brudzenie. Widać ślady po pędzlu, dość chaotyczne rozmieszczenie. Sam model wygląda b. dobrze ale moim skromnym zdaniem dużo traci przez brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 ...też dochodzę do takiego wniosku,może rzeczywiście trochę mnie poniosło z tym brudzeniem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Widzisz sama technika jest jak najbardziej słuszna. Ale spójrz na trzecie zdjęcie od dołu. Jarzmo lufy wygląda jakby było umyte. Poza tym trzeba by było też ten kurz jakoś zróżnicować kolorystycznie. Baza jest w jakim najlepszym porządku. Jeszcze odrobinę pracy i będzie bardzo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Zgadzam się jak najbardziej z Waszymi opiniami, co prawda do brudzingu używałem 4 rożnych pigmentów z tym ze mokre w mokre i może dlatego kolory się zmieszały....jeszcze nad ta technika muszę popracować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi