RH Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Przed premierą modelu w galerii ,krótka fotorelacja z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 To jest profi pack w czarnym pudle?? Przedłużałeś zastrzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 No własnie. Przedłużałeś zestrzały, jak napisałes. Czu wewnątrz zestrzału montowałes jakies usztywnienie, czy tylko zrobiłes wstawke i ja oszlifowałes??? Pytam, bo i mnie czeka ten model. Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2010 Na zdjęciu jest podany wymiar z grubością o jaka przedlużylem zastrzaly oczywiście wzmocnienie jest wykonane z igieł wklejonych w nawiercone otwory. Model to oczywiście profipack z żywicami ,blacha i maskami bo tylko chyba taki eduard sprzedawal(sam plastik był sprzedawany przez Gawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Dzięki Tak Eduard był tylko profi pack, ale niedawno Edek puścił wznowienie z fińskimi malowaniami. Mam tego starego i jakoś nie mam serca żeby go zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Czekam na dalsze malowanie - może polski dywizjon będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2010 Czekam na dalsze malowanie - może polski dywizjon będzie? Juz jest!!! oczywiście POLSKI!! musze tylko pstryknąć parę zdjeć (zastanawiam sie tylko jak gdy taka wstrętna zima Chyba tylko zostaje dom i malownicze zdjecia jako tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Koniecznie wstaw iglaka do pokoju coby na tło się załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Bardzo mi się podoba. Jakim lakierem jest pokryty? Sidoluxem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2010 Bardzo mi się podoba. Jakim lakierem jest pokryty? Sidoluxem? Sidolux jest FEEE ja tylko uzywam tego REWLACJA!!! POLECAM http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=B-522&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 No właśnie. Nie ma to jak porządny lakier. Sidolux zaczął mnie już denerwować i stąd to pytanie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi