Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Lutego 2014 Super Moderator Napisano 22 Lutego 2014 Wygląda świetnie tylko trochę jakby mało olinowania .... Tak ma być ? Cytuj
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Ostatnie dwa zdjęcia robią ogromne wrażenie. Ale to zdecydowanie za mało, jak na tak okazały model. Więcej zdjęć poproszę ,-)) Cytuj
Rhayader Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 Tak ma być ?Właściwie tak. Mnóstwo tych liberciaków zbudowali, pełno było różnych modyfikacji, więc i schematów olinowania znalazłem kilka, ale nie było ono jakoś szczególnie rozbudowane. Czasem zahaczało o trzeci maszt, czasem maszt na nadbudówce miał jeszcze reje (ale to już chyba w powojennych przeróbkach). Mogłem jeszcze zrobić liny odciągowe od tego masztu, ale pomyślałem o tym zbyt późno. Więcej zdjęć poproszę ,-)) Galeria jakoś na dniach. Cytuj
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Morze wyszło rewelacyjnie . I jest oryginalne. Wspaniały efekt !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi