Rhayader Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Lutego 2014 Super Moderator Share Napisano 22 Lutego 2014 Wygląda świetnie tylko trochę jakby mało olinowania .... Tak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Ostatnie dwa zdjęcia robią ogromne wrażenie. Ale to zdecydowanie za mało, jak na tak okazały model. Więcej zdjęć poproszę ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Tak ma być ?Właściwie tak. Mnóstwo tych liberciaków zbudowali, pełno było różnych modyfikacji, więc i schematów olinowania znalazłem kilka, ale nie było ono jakoś szczególnie rozbudowane. Czasem zahaczało o trzeci maszt, czasem maszt na nadbudówce miał jeszcze reje (ale to już chyba w powojennych przeróbkach). Mogłem jeszcze zrobić liny odciągowe od tego masztu, ale pomyślałem o tym zbyt późno. Więcej zdjęć poproszę ,-)) Galeria jakoś na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Morze wyszło rewelacyjnie . I jest oryginalne. Wspaniały efekt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi