Adrianowro Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Można się pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Ja modelarstwa dopiero się uczę przez co jestem zielony, ale ten model to dla mnie mistrzostwo. GRATULUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Śledziłem całą relację ( po cichu ) i na to co widzę w efekcie końcowym poprostu braknie słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Jak się czepiać to się czepiać, przywiąż lepiej wielbłąda bo ucieknie . A ja szukam szczęki bo nie przykleiłem i mi wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Model wygląda zacnie. Kolejny fajna zniszczona maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Fura jak ta lala, ale wielbłąd się trochę błyszczy, nie wiem czy to wina zdjęć, czy też olejku do opalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 chyba jednak olejek.... że też pomarańcze jeszcze się nie rozsypały... w kazdym razie brakuje śladów rzeczonego wielbłąda i człowieka, który go przywiązał, chyba, że wielbłąd już tam bardzo długo biwakuje. sznurek by warto zwierzakowi zmienić bo psuje efekt i nie poddaje się grawitacji. a poza tym pełen wymiot i bajeczka. padam na twarz w kierunku Sahary i oddaję Ci pokłon. piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Nie ma się nad czym pastwić. Gratuluję pomysłu i wykonania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Wspaniała robota! Gratuluję Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2010 Dziękuje za pozytywne oceny - faktycznie wielbłąd się błyszczy - choć przejechałem po całości matem - pociągnę jeszcze raz i powinno być po problemie. Gorąco jest to się zwierzak spocił Ślady kopyt na piasku są tylko słabo widoczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 A co na to obrońcy zwierząt?! Przywiązał gość biednego zwierza do jakiegoś złomu i co? Ma umrzeć z pragnienia?! Do rzeczy: kompozycyjnie moim zdaniem dziwnie ale przynajmniej ciekawie. Złomek pierwsza klasa. A "kierowca" wielbłąda się poszedł wysikać pewno........ Pozdrawiam i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi