Arek17 Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Witam. Przedstawiam wam takie oto maleństwo. Mógł on wyjść lepiej, ale niestety przy klejeniu strasznie sie śpieszę, ale myśle że nie wyszedł aż tak bardzo tragicznie. Czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Szczerze, nie podoba mi się. Model się świeci. Czemu lufa jest srebrna? Nie wyglada to najlepiej. Nie widać żadnych prób cieniowania, przynajmniej ja tego nie widzę. Model dobrze rozpoczęty, ale wymaga jeszcze trochę pracy. Popraw go, będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Staraj się bardziej rozrzedzić farbę, bo widać, że miejscami jest nierówno nałożona na powierzchnię. Poza tym jakoś specjalnie dramatycznie nie jest, postaraj się jednak robić lepsze zdjęcia, bo tutaj to mało co widać detale, nawet w tej skali można model zaprezentować lepiej. Powodzenia i szczęścia w 2011 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 człowieku... ty się nie spieszysz - ty się bardzo spieszysz... 2x F-18, Me-262 a tu jeszcze widze taki brzyl... i wszystko zapewne żeby zapisać na konto AD2010 no kolekcja rośnie ale kosztem mizernej jakości... wygląda jak zalany ciemną farbą i dociemniony czarnym washem, tu dobry by był suchy pędzel, popracuj jeszcze nad tym modelem - coś się jeszcze da zrobić, jak już wpisałeś go na konto 2010 roku to niech tak zostanie pokazałeś i ok, teraz upgrade wszystkiego najlepszego w nowym roku ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Modele były wykonane jakiś czas temu, nie były robione teraz aby zapełnić AD2010. Albo zapominałem, albo nie miałem czasu wstawić. Nie wiem czy to wina kompa czy netu ale sciągnięcie mi 10 zdjęć z photobucket'a zajmuje mi ok 10 min aby je dać na forum. Ukrywać nie bede bo sie spiesze taka moja natura. Oczywiscie popracuje nad nim jeszcze. Nastepnym razem bardziej rozrzedzę farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi