krzysiek788 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Witam serdecznie Jest to model mój już 2 skończony do końca. Sklejałem go w ten sposób aby popróbować różnych technik, złapać tym samym jak najwięcej doświadczenia. Model nie ma jakiś tam szczególnych zmian. Jest taką cieżarówką spotykaną bardziej na zachodzie. Proszę o wyrażne krytyki nie dla poprawy w tym modelu lecz na uwagi w przyszłych modelach. Brak tylnych swiateł i obrysów bo czekam na farby transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 No pracuj dalej a będzie Ci szło coraz to lepiej. Scania nie jest zła. Lakier mi się podoba, taka zadbana Czwórka, bez żadnych udziwnień Rażą tylko te kierunki w przednich lampach, za dużo tego klosza pomalowałeś, przypatrz się jak to jest pomalowane w oryginale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Scania bardzo fajna,ale: 1 te przednie kierunki,tak trochę zabawkowo wyszło,ale tragedii nie ma 2Wycieraczki mu za***li 3 Nie wiem czy to wina fotki,ale na baku jakieś coś takie dziwnie pomalowane. a na końcu pochwalę cię za super położoną kalkę na spoilerach(błaha rzecz,ale urody jej dodaje ) Generalnie model bardzo udany,a i lamy najlepiej maluj wykałaczką nakładaj po troszeczku i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Całkiem fajna " SKAKANKA' Ostatnio całkiem podobna wypuszczała mnie z mojej zatoki dla trolejbusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Hmm brakuje mi lakiery położonego na kalki przez co widać ich film.A tak to wygląda nawet fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Jest to model mój już 2 skończony do końca. W takim razie gdzie podziały się lampki z osłony przeciw słonecznej, lampki boczne, tylne lampy i wcześniej wspomniane już wycieraczki ? a na końcu pochwalę cię za super położoną kalkę na spoilerach(błaha rzecz,ale urody jej dodaje Na zdjęciach widać, że nie przylegają idealnie do powierzchni, więc ja bym nie powiedział, że jest super. Mnie ogólnie się podoba. Ładnie widać pięknie wyglądające wnętrze. Jedyne co bym zmienił to kolor felg, bo chromowane nie bardzo pasują do całości. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Weź trochę czytaj dokładnie,napisał ,ze czeka na specjalne farby do szklanych elementów(lamp itp) .Co do kalek jak na drugi raz są dość dobrze położone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi