crustian Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Łołowiu ni mom tutej, corno łowiecka dostanie najwyzy w sierpniu,hej. Dyć "corno łowca"(a może "czarny łowca" czy ja kto woli sowa) dostoł kaleci. Com sie namordowoł psycinująnc delikatnie skalpelem miejsca bez farby, co by mi na cornym nie "paskudziły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Hmmm, nie twierdzę, że takie czarne malowanie nie jest specyficzne, oryginalne i należy go unikać, ale... myślę że jest mało ciekawe modelarsko. Mało widać na takiej powierzchni! Znika struktura płatowca, linie podziałowe, lotki, klapy itp. Chyba że zamierzasz go łoszować na jasno? Tak w ogóle to malowanie jest S-F, czy są jakies zdjęcia tej wersji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 W przyszłym tygodniu będę zapuszczał linie co by właśnie taki nie był jednolity. Co do baboli to fakt od razu widać gdzie się pierd..nąłem. Mi się to malowanie bardzo podoba choć glejtów na nie nie mam żadnych. W maju1945 to już chyba nikt fotek nie robił. No i fakt różne źródła różnie mówią ja obstaje za 3egzemplarzami. Czy to malowanie jest s.f.? Tego nikt nie wie na pewno .Za tydzień kończę "czarnucha" i wstawię myślę bardzo ciekawą galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Może należałoby taki ornamencik trzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Może należałoby taki ornamencik trzasnąć Fantastyczne! To szablon czy kuleczki patafixu:)? nie masz jakiś zdjęć warsztatowych przypadkiem? Niestety tylko jedno mam takie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 RH ale takiego to ja mam i wersje A7, a ja się napaliłem mieć całego "czarnucha" B-1. Galeria będzie po świętach myślę, że nawet ładna bo mam jeden pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 RH ale takiego to ja mam i wersje A7, a ja się napaliłem mieć całego "czarnucha" B-1. Galeria będzie po świętach myślę, że nawet ładna bo mam jeden pomysł Do tego ten mój to 1:48. Jeżeli mogę coś doradzić to aby ten czarny nie byl taki posępny można za pomocą aerografu i ciemnej szarości ,prysnąć na łączeniach blach ,wtedy się to uplastyczni .Nie będzie taki monotonny czarny Albo tak http://hsfeatures.com/features04/he219a7cm_1.htm lub tak http://hsfeatures.com/features04/he219a7dwa_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Zapraszamna część pierwszą galerii: HEINKEL HE219B-1 Dragon 1:72 part 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Siła wyższa i muszę zadowolić oczekujących częścią trzecią, a po długim łikendzie wstawię drugą "nocną": HEINKEL HE219B-1 Dragon 1:72 part 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Maja 2011 Autor Share Napisano 10 Maja 2011 Czas na wypociny części "drugiej". Będzie dodawane skucesywnie bo mi idzie słabo 8) : HEINKEL HE219B-1 Dragon 1:72 part 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi