Darthradi Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie, jeśli okleję model folia aluminiową i nakleję na tą taśmę maskującą. Czy folia nie odejdzie od modelu gdy zerwę taśmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Nie powinna - taśma aluminiowa ma bardzo silny klej w porównaniu z taśmą maskującą. Zresztą zdjąć taśmę maskującą można beż "zrywania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 To zalezy jakich materialow uzyjesz. Jak folie aluminiowa to jest do niej specjalny klej nie pamietam nazwy mam w domu moge pozniej podac. Raczej nie powinno byc z nia problemu. Co do tasmy aluminiowej kolega udzielil odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 To zalezy jakich materialow uzyjesz. Jak folie aluminiowa to jest do niej specjalny klej nie pamietam nazwy mam w domu moge pozniej podac. Raczej nie powinno byc z nia problemu. Co do tasmy aluminiowej kolega udzielil odpowiedzi. Spoko dzięki, klej już mam kupiłem na necie. Dzisiaj będę przeprowadzał pierwsze próby z klejeniem folii na model. Zobaczymy jak wyjdzie, a do oklejenia będzie sporo Lockheed Super Constellation w 1:72:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi