Dumo Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Jeszcze troche i w budowie mnie dogonisz Km wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki wielkie panowie Panzer nie tylko ty byleś tym załamany ja osobiście chciałem sobie już dać z tym spokój. Ciepnąć go w kat i zapomnieć o nim Dumo raczej jeszcze trochę minie zanim Cie dogonię bo u mnie trza na każdym kroku coś przerabiać. Model pochłoną jak na razie 2 karty telefoniczne parę płaskich elementów plastikowych i uwaga uwaga CAŁĄ SZPACHLE Tamki Ale motywuj mnie fakt ze parę rzeczy w nim nie spieprzono np mocowania Km które są bardziej wierne oryginałowi niż Alanger lub icm a zwłaszcza mocowanie km w wierzy głównej A tak z innej beczki. Ma może ktoś z was przepis jak zrobić te podpory anteny na wierzy głównej bo właśnie wyżuciłęm mój patent czyli pałeczki do uszu i igły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Witam! Zawsze mi się podobał ten czołg! Także będę obserwował, a na razie pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Tu masz adres na rosyjski patent anteny http://panzer35.ru/forum/47-102-11. Zresztą pooglądaj tą stronę, można coś podpatrzyć , ale na pewno nie karabiny!! Twoje są naprawdę śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Jezeli jestes zainteresowany moge Ci podeslac gaski alangera o niebo lepsze od AER'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 pytałeś się Dumo to i masz szybkie fotki z tego co na razie zrobiłem A nie wystraszcie się tych kolorów używam ich po to by lepiej widzieć gdzie jeszcze pod szpachlować lub zeszlifować. Może jutro dam lepsze fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 inne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Witam zdjęcia z niewielkiego postępu plus pokryłem model w większości farba by was tak nie raziło moje brzydkie kaczątko A teraz przymusowa przerwa z racji na czekanie na nity z allegro i paczkę od Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 No i antena wyszła fajnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Witam pewnie zmartwicie się ze moja przerwa była taka krotka ale na pocieszenie powiem ze to jeden z ostatnich postów przed malowaniem. Paczka od Dumo zmieniła moja wizje tego modelu to tez zaledwie po 5 min oglądania jej zawartości już rwałem swój model:D gdy czekałem na paczki zrobiłem sobie tka dla frajdy łopaty a teraz zdjęcia które może wam będą przypominać t 28 , wszelkie uwagi mile widziane a ja uciekam do projektu z PKMów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Cześć! Ten czołg jest tak fajnie brutalny... Ale co było w tej paczce od Dumo i jaka jest teraz Twoja wizja tego modelu? Gratuluję postępów i życzę powodzenia w dalszej budowie, pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Było: cała antena która jak widać wykorzystałem gąsienice KM lina ( dla mnie ważne są uszy liny ) dwa rodzaje armat i tu się zastanawiam cz nie przerobić go teraz na wersje z ,,długa lufa,, no i ramki z pięknego plastiku To tez już dorobiłem sobie a właściwie wystrugałem wszystkie narzędzie jakie ten czołg posiadał kilofy itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 miałem się wstrzymać ale nie mogę Musze się pochwalić a zwłaszcza kilofem który sam wyciosałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 Witam dziś skończyłem malowania z których nie jestem zadowolony 1 raz malowałem samymi akrylami i stwierdzam ze już tego błędu w życiu nie popełnię. Pistolet raz malował dobrze raz w ogóle a czasami pluł i tak z takie o to zabawy po poprawieniu pędzlem wyszło mi takie coś zastanawiam się nad zmyciem tego brzydactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Mnie się podoba :] Kamo nie jest idealne, ale pewnie w rzeczywistości też takie nie było. Trudno jest idealnie namalować kamo na takim kolosie Mnie malowanie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 No to mnie wyprzedziłeś Bardzo fajnie maźnięty czekam na dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Nie narzekaj na malowanie, bo jak zrobisz ładny wash to będzie wyglądało prima sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 jak Ci pluł przy akrylu, to pewnie opóźniacza nie dodałeś. A kamo ciekawe, chociaż zdjęcia, to zawsze tylko zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Fajnie model wyglądał w czerwonym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Cześć! Ja też myślę, że na podstawę do przybrudzania taki kamuflaż się nadaje, ale oczywiście ty to lepiej widzisz, a poza tym to Twój model... Mnie się podoba dobór kolorów, pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej budowie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 dzięki Panowie. Cieszę się ze wam się podoba Wczoraj sobie pomyślałem ze faktycznie potraktuje go olejami i płukankami. Wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie i cz y go myc cz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 no i nie zmyłem tego kamo zaryzykowałem i jestem zadowolony Tak wygląda bo 2 washach i olejach sorki za fotki robione na szybkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Cześć! Tak jak myślałem - wygląda dobrze, nawet z bliska. Gratuluję efektu i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Witam Poszedł ostatni wasz i jaka dla mnie wystarczy bo jeszcze dojdzie syfek o obicia:D Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi