Mierzu Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 To mniej więcej jakbyś zapytał: co jest lepsze dżuma, czy cholera? Na Twoim miejscu brałbym jednak UM, ale w zestawie z plastikowymi gąskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 To mniej więcej jakbyś zapytał: co jest lepsze dżuma, czy cholera?Na Twoim miejscu brałbym jednak UM, ale w zestawie z plastikowymi gąskami. Subtelne porównanie. Bierz Mirage - jest delikatniejszy.I spasuj ogniwka UM zamiast gumisi Mirage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Finiszujemy... i mała zagadka: Co będzie następne? I mała prozba do amina/modów - proszę o zmianę tytułu warsztatu na : Mała fabryka Vickersowatych - różni 1/72. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 przejrzałem cały wątek i ciężko wzdycham mam prośbę, podałbyś przepis na błoto? bardzo mi się podoba:) a co do Twojego warsztatu to brawo! podglądam z zazdrością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 przejrzałem cały wątek i ciężko wzdycham mam prośbę, podałbyś przepis na błoto? bardzo mi się podoba:) a co do Twojego warsztatu to brawo! podglądam z zazdrością Błoto/ziemia czy jak to nazwiemy to mieszanka kilku pigmentów w kolorach róznych-ziemistych.Częściowo nanoszone na sucho,częściowo na mkro - utrwalone white spiritem ,czasami lakierem do włosów. Potem tapuje krótkim pędzelkiem trochę akryli w ziemistych odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 спасибо! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 A co on się tak rozhermetyzował na lewej burcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 A dokładnie ??Toć to nie uć podwodna co by hermetycznie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 Mała Fabryka Vickersowatych czyli...OT-133 Skif 1/72 Zanabyty po cenie promocyjnej w IBG. Etap blacharki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Kupiłeś wreszcie "pędzel powietrzny"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi