Mierzu Napisano 13 Lutego 2012 Napisano 13 Lutego 2012 To mniej więcej jakbyś zapytał: co jest lepsze dżuma, czy cholera? Na Twoim miejscu brałbym jednak UM, ale w zestawie z plastikowymi gąskami. Cytuj
plastikk Napisano 13 Lutego 2012 Autor Napisano 13 Lutego 2012 To mniej więcej jakbyś zapytał: co jest lepsze dżuma, czy cholera?Na Twoim miejscu brałbym jednak UM, ale w zestawie z plastikowymi gąskami. Subtelne porównanie. Bierz Mirage - jest delikatniejszy.I spasuj ogniwka UM zamiast gumisi Mirage. Cytuj
plastikk Napisano 10 Marca 2012 Autor Napisano 10 Marca 2012 Finiszujemy... i mała zagadka: Co będzie następne? I mała prozba do amina/modów - proszę o zmianę tytułu warsztatu na : Mała fabryka Vickersowatych - różni 1/72. Dziękuję. Cytuj
Sandman Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 przejrzałem cały wątek i ciężko wzdycham mam prośbę, podałbyś przepis na błoto? bardzo mi się podoba:) a co do Twojego warsztatu to brawo! podglądam z zazdrością Cytuj
plastikk Napisano 10 Marca 2012 Autor Napisano 10 Marca 2012 przejrzałem cały wątek i ciężko wzdycham mam prośbę, podałbyś przepis na błoto? bardzo mi się podoba:) a co do Twojego warsztatu to brawo! podglądam z zazdrością Błoto/ziemia czy jak to nazwiemy to mieszanka kilku pigmentów w kolorach róznych-ziemistych.Częściowo nanoszone na sucho,częściowo na mkro - utrwalone white spiritem ,czasami lakierem do włosów. Potem tapuje krótkim pędzelkiem trochę akryli w ziemistych odcieniach. Cytuj
skala72 Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 A co on się tak rozhermetyzował na lewej burcie?? Cytuj
plastikk Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Napisano 5 Kwietnia 2012 A dokładnie ??Toć to nie uć podwodna co by hermetycznie było... Cytuj
plastikk Napisano 17 Października 2012 Autor Napisano 17 Października 2012 Mała Fabryka Vickersowatych czyli...OT-133 Skif 1/72 Zanabyty po cenie promocyjnej w IBG. Etap blacharki: Cytuj
skala72 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Kupiłeś wreszcie "pędzel powietrzny"?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi