Seweryn Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Relaksacyjny modelik zbudowany prosto z pudełka z zamiarem wypróbowania większej skali ;o) Pierwsze malowanie niemieckie, pierwsza próba obić na lakier do włosów model z serii samoskładalnych Tradycyjna fota z Vallejo: Pierwszy raz malowałem pojazd niemiecki, brudziłem głównie pigmentami, (mam AK Interactive ale nie umiem użyć ) Czekam na uwagi co poprawić na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Ja bym trochę przybrudził szybę bo czyściutka jak z salonu VW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Ladny modelik:)A tym lakierem to psikales normalnie z pojemnika czy do areografu nalales ten lakier i nim psikales?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2011 Ja bym trochę przybrudził szybę bo czyściutka jak z salonu VW. Coś tam jest przybrudzona, na fotach wyszła nówka. Ladny modelik:)A tym lakierem to psikales normalnie z pojemnika czy do areografu nalales ten lakier i nim psikales?Pozdrawiam Z pojemnika to można najwyże polać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Z pojemnika to można najwyże polać ;) E tam, ja będę swojego ( w 1/72) malować aero. Twój "kibelwagen" wyszedł naprawdę ładnie. Bradzo podobna mi się kamuflaż, obicia. Model rzadko wybierany przez modelarzy, a jaki wdzięczny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Dobrze było by dodać kierowcę i z tyłu jakiegoś jenerała lub sprzęcik. A jeśli chodzi o brudzenie to to co jest, jest wystarczające. I jeśli można to było by fajnie jakbyś wrzucił jeszcze jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Bardzo ładnie Ci wyszedł ten Kubelek w tej "mniejszej" skali. Wszystko z umiarem, może serio przybrudź szybę, bo jest nienaturalnie czysta i postaw malucha na jakiejś fajnej winietce. Co do obić, nie widać ich dokładnie, ale wyglądają ok. Gdzieniegdzie są może trochę za grube ale poza tym ładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Śliczności, brudzenie na takim poziomie jaki najbardziej lubię, dyskretne. Chciałbym przynajmniej część takie efektu uzyskiwać No i faktycznie, malutka winietka była by wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi