Super Moderator Greif Napisano 13 Lutego 2011 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2011 Witam Och tak na łatwiznę? Trzeba wydłubać samemu. Chyba lepiej zmontować coś co przypomina ten silnik niż wstawić byle co żeby się nazywało że ma 8 cylindrów więc pasuje. Jak znajdę chwilę mogę coś pomóc w rysunkach, niestety nie mam modelu więc potrzebowałbym kilka fotek i wymiary. Jak chcesz coś więcej w tym temacie pisz na pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Witam! Wszystko praktycznie sklejone, więc można malować: Malowanie i po naklejeniu kalek A jako że lampa błyskowa przekłamuje to jedno ujęcie w świetle dziennym: ...a jeszcze brudzenie ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Jakim kolorem malowałeś pojazd? Czy to ten sam odcień co Panzer grey od Model Mastera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Witam! Jakim kolorem malowałeś pojazd? Czy to ten sam odcień co Panzer grey od Model Mastera? Paktra A 107 cała powierzchnia, później cieniowanie i preparat MIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Niedługo będę startował z budową tego modelu, więc uważnie się przypatruje, tymbardziej,że zakupiłem tak jak ty kalki echelonu z seydlihem. Wzbogacę go jedynie blaszkami od Edka i myślę, że będzie ok. Co więcej powiedzieć można, napewno masa pracy włożona już na tym etapie w model. Zresztą, nie ma co się rozwodzić, zdjęcia same mówią za siebie. Gratuluje i czekam na kol,ejne odsłony po kolejnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Witam! Zapraszam do Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi