Super Moderator Greif Posted February 13, 2011 Super Moderator Share Posted February 13, 2011 Witam Och tak na łatwiznę? Trzeba wydłubać samemu. Chyba lepiej zmontować coś co przypomina ten silnik niż wstawić byle co żeby się nazywało że ma 8 cylindrów więc pasuje. Jak znajdę chwilę mogę coś pomóc w rysunkach, niestety nie mam modelu więc potrzebowałbym kilka fotek i wymiary. Jak chcesz coś więcej w tym temacie pisz na pw. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARECKI Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 Witam! Wszystko praktycznie sklejone, więc można malować: Malowanie i po naklejeniu kalek A jako że lampa błyskowa przekłamuje to jedno ujęcie w świetle dziennym: ...a jeszcze brudzenie ..... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Jakim kolorem malowałeś pojazd? Czy to ten sam odcień co Panzer grey od Model Mastera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARECKI Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Witam! Jakim kolorem malowałeś pojazd? Czy to ten sam odcień co Panzer grey od Model Mastera? Paktra A 107 cała powierzchnia, później cieniowanie i preparat MIG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Niedługo będę startował z budową tego modelu, więc uważnie się przypatruje, tymbardziej,że zakupiłem tak jak ty kalki echelonu z seydlihem. Wzbogacę go jedynie blaszkami od Edka i myślę, że będzie ok. Co więcej powiedzieć można, napewno masa pracy włożona już na tym etapie w model. Zresztą, nie ma co się rozwodzić, zdjęcia same mówią za siebie. Gratuluje i czekam na kol,ejne odsłony po kolejnych etapach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARECKI Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Witam! Zapraszam do Galerii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts