radzio_f Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2011 Nie mam jeszcze sklejonych płatów. Także Jarku przemyślałem to co napisałeś i raczej się dostosuję do Twoich zaleceń Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 A ja póki co proszę o ostrzejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2011 muszę statyw odkurzyć :P Ku mojemu zaskoczeniu obyło się bez szpachli. No jedynie w tym miejscu zaznaczonym na czerwono ale to z mojej winy. Przy próbie odtworzenia nitów za za duża dziura się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2011 Prace jak na razie zawiesiłem ponieważ System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Kolego nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi