Dzacek1841 Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Prosz, prosz! - dokumentacja! Weź teraz ładnie dokończ tę maszynę, pozdrawiam Paweł Dzięki, niestety na razie, nabroiłem przy kompresorku, taki mały prosty, a jednak udało mi się popsuć ;p (znasz mnie i wiesz że na słowa "NIE RÓB TAK" muszę spróbować, i nie dlatego zęby zrobić komuś na złość, tylko z własnej ciekawości. Więc jutro sprawdzę jak trzyma spoina z Pawłowej szpachlówki ) Na kurnik do mańka nadal mam zapał, ale nie bardzo wiem jak sie za niego zabrać ;/ forma ze styropianu po obklejeniu okazała się krzywa ;/ myślę zrobić formę z drzewa i obkleić poliestrem wyginanym na ciepło. będę walczyć Jak widzę kurnik na midlumie, ma całkiem proste kształty, możę znajde jakieś szkice na internecie Pozdrawiam Jacenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Nie czytałem całego tematu ale tylko fragmenty.Kolego nie wiem czy Ci ktoś napisał ale w Manie M 90 kabina jest ąska a błotniki wystają na zewnątrz. Kabiny z modelu który jest dawcą części do twojego kabina jest szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Nie czytałem całego tematu ale tylko fragmenty.Kolego nie wiem czy Ci ktoś napisał ale w Manie M 90 kabina jest ąska a błotniki wystają na zewnątrz. Kabiny z modelu który jest dawcą części do twojego kabina jest szeroka. Na którejś stronie, opisałem że jednak powstanie mały F, za dużo przeróbek, nie jestem jeszcze na tyle obeznany żeby przerobić go na model M, Który dobrze znam z kursu na kat.C:) Na razie trwają próby wybudowania kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi