gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Mi, jako miłośnikowi filmów StarGate, StarWars, StarTrek, Babilon, Andromeda, Farscape, BattleStar Galatica, bardzo sie podoba malunek. Co to za stateczki widać w oddali? Czym malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Malunek jest swietny.chcialbym zobaczyc ta obudowe od computera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 No pięknie Milosz kolorki jak żywe, jakbym oglądał przeźrocze a nie malunek, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Czy ja moge powiedzieć by to były jakieś konkretne stateczki. Poprostu wytwór mojej wyobrażni. Technika wykonania Aerograf dysza 0,1 i 0,2 mm a także spray z dyszą 0,8 mm pędzel retuszerski 00 i 000 rękawiczka gumowa, papier kredowy(reklama). Na maluneczku brauje na niebieskije planecie czegoś takiego jak okręgów i kilka drobiazgów.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 Nic się tutaj nie działo przez dłuższy czas. A więc czas na Show Time. Nie zwracac na ryski i zadrapania bo one zostaną zniwelowane i ich wogule nie będzie widać. Postaram się by było ich jak naj mniej. Model jest jeszcze nie skończony. Zostanie jeszcze kilka drobiazgów i wykonanie odpowiednich cieni i 2 napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Kabinę pomalowałeś po mistrzowsku ale zadrapania na osłonach za kabiną są dosć szpetne, mam nadzieję że coś z nimi zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 zarypiaszczy rysunek czekam do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 29 Maja 2006 Autor Share Napisano 29 Maja 2006 Dzieki pomocy Fojera1 dostałem adres do firmy która się zajmuje produkcją kalkomani. Kalkomanie są naprawde rewelacyjne zapłaciłem za nie 30 zł + koszta wysyłki. a oto oadres do firmy: kuchmodel@op.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Maja 2006 Share Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe wzory, na jaki model masz zamiar nakleić je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 Pisałem do nich maila z zapytaniem ze 2 tygodnie temu, ale nie doczekałem sie niestety odpowiedzi kalki bardzo fajne! Czy musiałeś sam zrobić wzór i im wysłać, czy maja jakieś gotowe wzory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2006 Prace już coraz bliżej końca więc i pora pokazać co się tam zdziergało. Mimo że rysek wszystkoch nie udało się zlikwidować to i tak jestem dumny z projektu . Dobra szkodq zamulać wszystko widac na zdjęciach. Do frugoman Wzór na kalkach jest mojej własnej pordukcji. Robione w Corelu 11. Wysłalem gotowy plik mailem i po niecałych 2 tygodniach juz miałem kaleczki w domku. Sprubój napisać jeszcze raz. !! Do Tornado. Kaleczki zrobiłem na SLT. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 Jak najbardziej masz z czego być dumny Milosz Też byłbym dumny, gdybym zrobił takie arcydzieło. Ps. Czy zabudowa jest już na stałe na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 Ekstra model i niezła kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Jak najbardziej masz z czego być dumny Milosz Też byłbym dumny, gdybym zrobił takie arcydzieło.: nic dodać, nic ująć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Piękny tylko szkoda że nie ma błotników. Rama zabardzo czerwona. Ale model ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grex Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Model naprawdę piękny.Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi